Select Page

Author: Albanian Way

Samiti i Parë i Diasporës Shqiptare do të mbahet në Tiranë në muajin nëntor

Komuniteti shqiptar në SHBA i ka kushtuar një vëmendje tepër të veçantë vizitës së delegacionit të qeverisë shqiptare, kryesuar nga Kryeministri Edi Rama, në Nju Jork dhe Uashington. Komuniteti shqiptar në SHBA është një vlerë e shtuar dhe me kontribut të vyer në prezantimin e traditave shqiptare dhe shqiptarisë, në këtë vend të madh të lirisë dhe demokracisë, mik dhe partner strategjik i vendit tonë. Në takimet e zhvilluara me komunitetin shqiptar në Nju Jork e Uashington D.C, Kryeministri Rama nënvizoi kontributin esencial dhe përpjekjet e suksesshme historike të Diasporës, në të gjitha kohërat dhe në këtë moment të...

Read More

Samiti i diasporës shqiptare, në nëntor, në Tiranë

Kryeministri shqiptar, Edi Rama nisi dje vizitën në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me takimin që kreu me kryetarin e Bashkisë së New York-ut, Bill de Blasio. Gjatë takimit, Kryeministri Rama vlerësoi marrëdhëniet e shkëlqyera mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, por edhe rolin që SHBA ka luajtur në mbrojte të interesave kombëtare shqiptare. Kryetari i Bashkisë, de Blasio, e përgëzoi Kryeministrin Rama për reformat e ndërmarra nga qeveria shqiptare dhe vlerësoi rolin e diasporës shqiptare në New York. Në New York, kryeministri Edi Rama mori pjesë edhe në një aktivitet të organizuar nga komuniteti shqiptar. Një...

Read More
  • 1
  • 2

Eagle Nest

Multimedia

Loading...

Etno Shop